A Pantone 2017-es színe zöld utat enged az esküvőknek is!

Sok tippem volt, de bevallom ez nem tartozott közéjük!

Esküvői szempontból azt gondolom, mindenképp örvendetes választás a Pantone által megválasztott év színe.

/Ha még nem hallottál a választásról, akkor olvasd el: A Pantone nem fantom c. 2016-os bejegyzésemet!)

Hogy miért? Nagyon egyszerű a válasz!
Személy szerint az a tapasztalatom, hogy a szinte valamennyi design műfajban irányt mutató , a nemzetközi trendeket közel  1 évig uraló „Colour of the Years”, a magyar  esküvőkön nem igazán szokott megjelenni. Mi magyarok úgy vagyunk ezzel, mint a divatszínekben tobzódó kirakatokkal. Megnézzük, megörülünk, bemegyünk és boldogan veszünk egy szürke, vagy fekete  vagy fehér ruhadarabot.

Miért, szerinted nem így van????
Lehet, hogy te azon kevesek közé tartozol, akik az év 365 napján mindenféle színű ruhadarabban pompáznak. Bár ezt könnyen le tudod mérni: kelj fel, menj oda a ruhásszekrényedhez és nyisd ki!
Nos?????Mit látsz?????
Komolyan nézd meg….

Ha a szivárvány minden színét megtaláltad a polcokon, akkor Te valóban kilógsz a sorból.  Igazán kivételes  és színes egyéniség vagy a szó szoros értelmében is! Szerencsére!
De ha lemégy az utcára –  főleg így télvíz idején –  és végig nézed a járókelőket, akkor pontosan fogod látni miről is beszélek……( szürke és fekete kabátok mindenütt…..)

Ugyanezt tapasztalom az esküvőjükre készülő pároknál is. Megörülnek, amint kijön az új szín januárban, leülünk a megbeszélésre és maradunk a klasszikus színeknél. Hihetetlenül kevesen választják a  „győztest” az esküvőjükre csak azért, mert az lett az év színe…
Persze a  Pinterest ilyenkor százával löki ki az aktuális színű képeket, főleg montázs formájában és ezek valóban nagyon inspirálóak tudnak lenni! De ahogy a kirakatok előtt is a vásárlók: megnézitek, megörültök, majd eljöttök hozzánk dekoratőrökhöz, és választotok valamilyen másik színt, amilyen a fejetekben van…
Ennek szerintem több oka is van:
– egyrészt csak kevesen merészkedtek a komfort zónátokon túlra
– másrészt –  mint már sokszor említettem –  ha az idén szervezitek  a jövő évi esküvőtöket, és mégis a trendhez alkalmazkodtok, egy évnyi fáziskésésben lesztek az aktuális divathoz 2018-ban
– harmadrészt pedig a legtöbb pár – szerencsére – saját magának választ színt, és saját maga miatt választ egy bizonyos színt! Bízom benne, hogy Ti is közéjük tartoztok!!!!
Bár most  kétség kívül,egy olyan szín kapott lehetőséget, ami rengeteg esküvőn lesz jelen….
( folyt. köv. )

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.