Az „ év színe” a Vigyázó – kastélyban III.

/Big Day esküvő magazin, 2016. / 2. lapszám/

Számomra nem esküvő az esküvő a főasztal háttere nélkül!
Hiszen székszoknyák lehetnek bálokon, díjkiosztókon is. Asztali futók kerülnek a karácsonyi asztalra épp úgy, mint a virágdíszek. Viszont a főasztali dekor szinte kizárólag esküvő kiegészítője. Vagy inkább főszereplője????

Emlékszel a fotózásról szóló beszámoló első részében a folyosós képre? A sok kis teremre egymás után?
Nos, a barokk kastélyok tipikus alaprajzának köszönhetően, ha itt tartjátok az esküvőtöket, nem kell azon gondolkoznotok, hogy melyik sarokba kerüljön a sütis pult, hol legyen a vendégfogadás, vagy éppen honnan érkezzetek meg éjfélkor, az átöltözés után. A Podmaniczky –  Vigyázó kastélyban mindezekre rendelkezésetekre áll , egy – egy külön helység. Ezt a lehetőséget kihasználva, a fotózás alkalmával a főasztalt mi is egy másik impozáns teremben állítottuk fel.  Ide került az egyedi székszoknya, és a szokatlan főasztali elrendezés.
(A különleges kialakítású ezüst székszoknya születéséről,  az „ Utcáról egy magazinba” című bejegyzésemben olvashatsz)

001

Ennek apropóját az adta,  hogy egyre többször kérnek fel bennünket: már az eljegyzést is tegyük felejthetetlenné! Ami  pedig  –  általában – , még szűk körben történnek.
A családias környezet megteremtése pedig nem kifejezetten egy 5 méteres belmagasságú térben érhető tetten. De egy látványos textilháttér, egy szolid fényfüggöny még egy barokk kastély díszterméből is egy meghitt teret varázsol. Csak Ti és a szüleitek…..jöhet a gyűrű!

Természetesen most is  rózsakvarc, fehér és egy kis ezüst a hozzávalók!

De hogy a látvány már a kezdetektől teljes legyen, a bejáratról sem felejtkeztünk meg.

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.