Barack és alma a farmon

A „név kötelez”, tartja a mondás.

Ezért, ha egy farmot választotok az esküvőtök helyszínéül, biztos, hogy nem sablonos rendezvény lesz.
Ha ráadásul egy Kalandfarmot szemeltetek ki, akkor pláne „kötelező kellék” az esküvőn a vidámság!

001

03

Kalandfarm- Tiszaalpár

Egy vidéki stílusú helyszíntől sokan megborzongnának, pedig a Dél-Alföldön, közel a Tiszához nemrég megszületett egy cseppet sem kis farm, ahol minden adott egy modern, fiatalos és igényes  esküvőhöz.
Hatalmas fehér partysátor és műanyag padozat véd, akár a Nap, akár eső is küld rátok aznap égi áldást.
Ami pedig a színválasztás illeti: nos, szabad kezet kaptok! Hiszen nincs semmi, ami megkötné a Ti fantáziátokat, és az esküvői designer kezét.

Évi és Attila azonban mégis a farm stílusába simuló gyümölcsös színpárt választottak. A barack és a zöld-alma ihlette esküvőjük, hozta  a vidéki hangulatot, mégis túlment a klasszikus szalmabálás, natúr textiles vonulaton.  A színek láttán szinte érezni lehetett a gyümölcsös kertekben futkározó szellőt, és a virágok édeskés illatát, amit valamikor gyermekkorunkban élhettünk meg, egy-egy nagymamánál töltött hétvége alkalmával.
A sátor és benne a dekoráció azonban már a nagyvárosi élet – és esküvő – minden igényét kielégítő módon szolgálta a házasulandók igényeit.  A székszoknyák, a lenge szaténok és a selyem rózsagömbök, a „régi és az új” világ találkozásának ünnepét is hirdették….
Csak kellett egy Kalandfarm, ahol lehetséges mindez.
És kellett egy pár, aki megálmodja mindezt.

06

Design: Lili Dekor

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.