Baracktól a vörösig – avagy a „tiszta lap” varázsa

Fehér sátor……némi plusszal. Ez vár mindenkit, aki a kecskeméti Bajor Éttermet választja az esküvői helyszínéül.

A pluszt pedig az adja, hogy a hagyományos partisátrat, itt alapdekorációként kiegészítik egy belső textil borítással.  Így az  egységes plafon veszít a „merevségéből”, és lágyan omló különleges megoldás várja a párokat, hogy mint egy tiszta vászonra a festő, rá is megálmodjanak valamit.

01

Ez lehet egy visszafogott, decensebb hangulat éppen úgy, mint egy temperamentumos vörös és fekete kombináció. Minden pár  a saját személyiségéhez, a saját ízlésvilágához igazíthatja a design-t.

002

Csupán arra érdemes odafigyelni, hogy következetesen legyen az adott színkombináció végigvezetve a dekoráció egészén.

Ha a pl. a visszafogottabb, de nagyon üde moha zöld és barack párost választjátok, mindenképp érdemes az egész teret egy kicsit jobban kitölteni. Mert a visszafogottabb színválasztás mindig is „dúsabb”, a teret jobban kitöltő  dekorációt tesz lehetővé. Akár színes textilekkel is a plafonon.

004

06

Míg az intenzívebb színek kedvelőinek elég egy-egy főbb motívumra koncentrálniuk, mint a háttér és a vendégasztalok, mivel az itt megjelenő látvány optikailag bőven elég ahhoz, hogy ne érezzük üresnek vagy befejezetlennek a teret.

A sátor  színeit akár a szabadtéri esküvőhöz is ki lehet „költöztetni”, egy-egy szék masni, vagy asztali dísz formájában.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.