Cseresznyefa virágzás Budán

A Magyar tudósok körútján valóban beköszöntött a tavasz.

A tégla borítású, vörösen falak meleg tónusai között lassan kibontakozott egy szolid, visszafogott esküvői dekoráció képe.

01

A fehér chiavary székek már önmagukban is sokat világosítottak a termen, de Orsiék még ennél is többre vágytak.  Áprilisi esküvő révén, egy tavaszi fuvallat élményét szerették volna átélni  a hatalmas falak között.
Ennek megidézésére pedig nem az élénk, rikító virág színeket, hanem az éppen téli álmukból felébredő fák világos barnáját, és cseresznyefa virágot képzelték el.
A mogyoró szín valóban kitűnő választásnak bizonyult, hiszen hangulatában szépen belesimult a vörösesbarna környezetbe.  Az üde tavaszi érzést az élő és selyemvirágok kombinációja jelenítette meg. Technikailag csak így volt kivitelezhető, hogy legyenek olyan ágak, amelyek éppen az esküvő napján virágoznak…

02

A háttér könnyű, lágyesésű krémszínű muszlinjai, dús redőinek köszönhetően pedig olykor-olykor még a tavaszi szellő is átsuhant a termen….
Mivel ezek a székek már önmagukban is elegánsak és mutatósak, most csak egy mogyorószínű masnit kaptak, melyek a 3 méteres hosszuknak köszönhetően a földig értek!

03

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.