Egy kiállítás képei…

Végre elérkezett a ” nagy nap”!

Csakhogy Nekünk, esküvői szolgáltatóknak, ez egy kicsit mást jelent mint Nektek.
Számunkra az a bizonyos nap arról szól, hogy szívünket, lelkünket, és valamennyi szakmai tapasztalatunk legjavát elétek tárjuk.
Igen , minden kiállításon ez történik.

Különösen így volt ez az idei Papp László Sportarénában rendezett esküvői kiállításon, ami mára az ország legnagyobb ilyen jellegű szakmai fórumává nőtte ki magát.

Hiába az eddigi több tucat kiállítás amin részt vettünk, hiába a sok-sok évnyi tapasztalat, az izgalmunk ilyenkor még mindig a régi.
Hiszen azt csak elképzelni tudjuk, csupán sejteni lehet, hogy mi is fog a házasulandóknak az idén tetszeni.
Igaz a nemzetközi trendek némi irányvonalat mutatnak – és sok pár valóban azok alapján választja ki a ruháját, a csokrát, vagy éppen az esküvői dekort. Mégis mindig érzékelhető, valami egyedi, valami sajátságos igény arra vonatkozóan, ahogy egy jegyes pár elképzeli az esküvőjét.
És számunkra pont ez a kihívás. Hogy arra érezzünk rá, ami a kiállítási asztalunk túloldalán éppen ott álló pár fejében motoszkál. Hogy sokszor percek alatt, néhány mondatból találjuk ki , mit is szeretnétek igazán.

Úgy érzem, a csapatunk, most is mindent megtett, hogy érezzétek, mi imádjuk azt amit csinálunk! Nekünk élmény, amikor dekorálunk, amikor lessük a gondolataitokat. Hisszük azt, hogy az esküvői környezet, amit körétek építünk nem csak drapériák, virágok és kellékek összerakott egyvelege. Hanem kreatívitással , törődéssel, odafigyeléssel elkészített díszlete a Ti nagy napotoknak!

no images were found

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.