Eljegyzés a fák alatt

A lánykérés, és az eljegyzés minden kétséget kizáróan az esküvő előtti történések legfontosabb mozzanatai.

Akár közösen tervezitek az esküvőt már hónapok óta, akár teljesen váratlanul ér is a lánykérés, a gyűrűk felhúzása igazán különleges és meghitt pillanat.

A legtöbben nem is gondolják, hogy egy „rugalmas” éttermi személyzet és egy kedves kis teríték milyen hatással is lehet ilyenkor. Akár 2 fős , akár a szülők is jelen vannak, mindenképp emlékezetes lesz az este, ha a természetet választjátok háttérként .

Mivel mi is valami természet közelire gondoltunk, a Nairam-ot pedig hatalmas kert veszi körül, éltünk ezzel a lehetőséggel és a fák alá álmodtunk meg egy eljegyzési vacsorát.

Egy nagyon letisztult, visszafogott hangulatot képzeltünk el, ami ugyanakkor az egész „birtok” miliőjéhez igazodva roppant elegáns is. A kis kert zöld hortenziái és a szertartás helyszínnek is alkalmas muszlinos háttér megadták a kellő inspirációt.

Az árnyas fák alatt a világos színek érvényesültek a legjobban, az ünnepélyességet pedig a teklagyöngyökkel szerettük volna megadni.

Mindegy, hogy az alkalmi ruha és ékszer divat milyen irányba halad. Hogy divatos, vagy éppen divatja múlt is, szerintem a tekla mindig is a visszafogott elegancia, a nőiesség és a minőség szimbóluma marad. Ezért a székszoknyától az abrosz színéig, az asztali futón át egészen a szalvétagyűrűig használtuk ezt a méltán közkedvelt motívumot.

Ha eddig még nem jutottatok el a gyűrű húzásig, szűk családi körben biztos osztatlan sikert arat majd egy ilyen, cseppet sem hétköznapi eljegyzés ötlete.

Ha viszont a jegygyűrűk már az ujjaitokon vannak, mégis magával ragadott ez a helyszín, még nem késő, hogy a kisbabátok érkezését jelentsétek majd be itt a leendő nagyszülőknek…..

01

02

Big Day Esküvő Magazin 2015./3.

Helyszín: Nairam Clubhotel Szajol
Design: Lili Dekor
Virág: Edit Virágvarázs

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.