Elstartolt az utolsó Őszi Esküvő Kiállítás!

De ne aggódj, ha csak évek múlva készülsz  megházasodni!

A szervezők NEM abbahagyták, hanem újra álmodták az eredeti koncepciójukat, és 2017-ben már egy európai szintű – bár szerintem már az idei is az volt – és látogatottságú kiállításon fognak várni Téged!

Szinte soha nem osztottam még meg a dekorációkhoz készülő tervrajzaimat,most  mégis ezt teszem….
Hogy lásd: igenis meg tudnak valósulni az álmok!
Mint ahogy az „esküvői tréning„ oldalamon is láthattad (www.eskuvoitrening.hu), rengeteg szemléletfejlesztő előadáson  vettem, veszek részt. Ezért igen mélyen belém van ivódva, hogy a tervezés, és a vizualizáció mennyire fontos lépése is egy álom megvalósulásának.
Nos, az idei kiállításon igen könnyű dolgom volt, hiszen egy reggel úgy ébredtem, hogy pontosan és tisztán láttam magam előtt a leendő standomat. Szó szerint megálmodtam!
Így, mint tapasztalt és gyakorlott önfejlesztő, azonnal papírt  és ceruzát ragadtam, és rajzolni kezdtem…

Mondanom sem kell, hogy ez jóval a kiállítás előtt volt, így bőven volt időm más elrendezésen és koncepción is gondolkozni, de legvégül hallgattam a megérzésemre!

A 220-as stand csak ránk várt! A elején még csak egy üres „vászon” volt, de néhány perc alatt belaktuk.

Alapszínként, az utóbbi években igen népszerű pasztelles árnyalatok közül választottam egyet, mégpedig a mentát, melyet vintage közeli kiegészítőkkel keltettem életre.
A finom, visszafogott színek között csupán a levelek zöld színe képzett sötét tónust.

A „hidegebb” hőérzetű alaphangulatot egy lényegesen „melegebb” színnel, a metálos bronzzal tettem barátságosabbá. Bronzra festettem például még az ágakat is az orchideás – rózsás selyemvirág kompozíció hátterében. A metálos felületeken megcsillanó fény és gömb – mint alapmotívum – a standon mindvégig visszatérő elem volt.

Jelen volt az óriás kaspó nagyfejű rózsáiban, a háttér ovális rózsaképénél és stand sarkánál lévő virággömböknél is.
Szükség is volt ennyi kerekded formára, mert a lépcsős elrendezésű háttér és a spaletták elég markánsan az egyenes vonalvezetést célozták meg. Bár a  spaletták tetején felhúzott muszlin íve és az alóla leengedett üveggömbök már  némileg oldották az általuk keltett vizuális feszültséget.

Mivel nagyon szeretek új funkciót adni a használati tárgyaknak, ezért a desszertes asztalokról jól ismert üveg cukorkatartók most gyönggyel és szatén szalaggal dekorált virágtartókká  avanzsáltak.

Az elkészült standon társkiállítóként az Ati Wedding is várta az esküvőre készülő párokat.

A képeken: Fazekas Lívia (Lili Dekor) és Szőke Attila (Ati Wedding)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.