• "A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” /Rachel Zoe/

Esküvő a Normafánál II.

Előző blogunkban a Normafa Étterem sátor részét mutattuk be. Most pedig a hozzá tartozó kis kertben kalauzolunk végig, egy szabadtéri esküvőn. A sátor mögött – kintről észrevehetetlenül – megbújó hangulatos kis kert ugyan is , tökéletesen ideális arra, hogy itt tartsátok meg az esküvőtöket!

A szertartásról látszik maga a sátor, tehát annak a dekorációja máris ünnepi hangulatot kölcsönöz. Már csak néhány kiegészítőre van szükség, a tökéletes kert esküvőhöz.
A kerti faháznak van funkciója! Ezért olyan dekorációs megoldást választottunk, ami mellett a használhatósága megmaradt. ( be lehet menni az ajtón ) A fehér tüll függöny és szalagfüggöny, elég kontrasztos a faház barnájához és a fák zöldjéhez, ezért jól kiemeli magát a szertarást. Mégsem annyira tömör fehér, hogy a menyasszony ruhája beleolvadjon a fotókon.
A szartartás asztala és székei is fehér textil dekorációt kaptak, illetve ez a szín köszön vissza a bevonulási fa bejáró oldaldíszeinél is. (Ami itt még nagy előnye a helyszínnek, hogy nem kavicson vagy füvön kell végig bukdácsolnia a menyasszonynak a nagy belépőjénél, hanem a hely stílusához igazodó fa „járdán” érkezhet meg. Elegánsan tud bevonulni, még magas sarkú cipőben is!)
A bevonulási út végén egy boldogság kapu állt, melynek virágkompozíciói szintén a természet közelségét igyekeztek érzékeltetni. (Edit Virág Varázs munkája)

Hozzászólások lezárva.