Extravagancia a négyzeten II.

Adott tehát egy szokatlan, meghökkentő, és impozáns helyszín + egy ötlet.
Amikor az alapelképzelés megvan, már csak össze kell ülnie egy kreatív csapatnak és végig gondolni, hogyan is fognak összeállnia a részletek. Mert mint tudjuk, azokban lakozik a         ” kisördög”
Ez néha hetekig is eltarthat. Közös megbeszélés, telefonos egyeztetés, képek és skicciek csere-beréje. Majd egyszer csak összeáll az egész!
Így megy ez minden esküvőnél, nem csak egy fotózásnál.
Így fog ez menni a Ti esküvőtökön is….
A Big Day Esküvő Magazin fotózásai azonban még annyiban speciálisak, hogy azonnal látjuk életre kelni a munkáinkat. Amint befejezünk egy-egy beállást, mindjárt ott is van a gyönyörűen felöltözött ifjú pár. Tökéletes sminkkel, frizurával. Igényes ruhában, ami természetesen összhangban van minden egyes kiegészítővel. Hála a fodrász, a sminkes, a ruhatervező és a menyasszony stylist keze munkájának!
Olyan mintha egy valódi esküvőbe csöppennénk, és mint apró manók néznénk a kulisszák mögül a történéseket. Ezért is varázslatos érzés ez nekem, mint esküvői designernek a magazin fotózás.

Ha Ti is vagány bevállalós pár vagytok, számotokra is tökéletes helyszín egy ilyen sátor, és tökéletes színválasztás a fekete – fehér – nap sárga kombináció.
Az elegáns alapot a ragyogó nap színe kelti életre. Fiatalos lendületet kölcsönöz a dekadencia két színéhez. Nekem olyan érzés ezekkel az árnyalatokkal dolgozni, mintha leporolnánk és újra fényeznénk egy régi kopott zongora poros lakkozását, mézes – fényes politurral, és évtizedek óta először szólalna meg dallam a húrjain.

03

Mert „kell” valami szín, ha a fekete-fehér kettősét valahogyan egyedivé szeretnétek varázsolni. Lehet ez vörös, türkiz , kivi , pink vagy akár narancs is. Gyakorlatilag bármilyen szín remek kiegészítője lesz ennek a párosnak. Ha van egy alapkoncepció – ami lehet egy stílus,   egy téma, vagy akár egy anyag mintája is, mint jelen esetben a csíkos – akkor a kiegészítőket már „csak” köré kell álmodni.

Mi jelen esetben külön ügyeltünk arra, hogy a csíkozást – mint a zongora billentyűit – úgy jelenítsük meg,hogy lehetőleg kerüljük a Gatsby stílus minden kötelező kellékét. Meg szerettük volna mutatni, hogy a sávos fekete-fehér lehet más is, mint a ’20-as évek közép-, és felső osztályának kifinomult magamutogatása.
Hogy megmutassuk: egy kupola alá is lehet valami romantikusat alkotni, úgy hogy kerüljük a rózsaszínt és egy modern ,mégis különleges enteriőr születik meg.

Legyetek hát merészek!!!!!!
És soha ne féljetek leporolni egy zongorát….

/ Folyt.köv./

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.