• "A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” /Rachel Zoe/

Galéria

Asztaldekor

Gondoltad volna, hogy a vendégasztalokon lehet a legegyedibbet alkotni? Az aprócska kiegészítők: virágkompozíciók, flitterek, üvegkavicsok, gyertyák , szalagok, mind- mind a finom részletek kidolgozásának lehetőségét adják. Az asztal az, ami valóban az egész rendezvény alatt szem előtt van, és így újabb, és újabb „felfedezések „ lehetőségét adják a vendégeitek kezébe. Aprólékos munkával elérhető, hogy mindig új kincsek kerüljenek a násznép keze ügyébe. Na, kezdődhet a „kincsvadászat”?

Bejárat

„Isten hozott kedves vendég!” Te is szeretsz olyan helyre megérkezni, ahol tudod, hogy örömmel várnak? A vendégeitek a törődésetek, és odafigyelésetek első jeleként fogják megélni, a bejárati dekorációt. Ez nem csak azt jelzi a számukra: „Igen, megérkeztél!”, ( bár kétségtelen, hogy egy messziről érkező rokonnak ez is fontos, 50 percnyi bolyongás után….. ) hanem azt is: „ Jó, hogy itt vagy, már vártalak!”

Céges rendezvény

Vállalkozóként hiszem, hogy egy évzáró buli, egy jubileumi party, egy új telephely, vagy termék bemutatása okán megrendezett bál, sokat segít abban, hogy cége ne csak emberekből álljon, hanem valódi csapattá kovácsolódjon. Ilyenkor a buli kezdetén oly általános , még távolságtartó, „ viselkedős” pillanatok merevségét remekül oldhatja, egy-egy lufieső, lufitenger, vagy héliumos karaoke.

Kontraszt-show

Sokszor szembesülök azzal a helyzettel,a hozzám érkező pároknál, hogy nem igazán tudják elképzelni, mivé is lehet varázsolni egy –egy termet. Hiába a textil minta, a színskála, a korábbi munkáimról készült képek, nem mindenki meri elhinni, hogy meg lehet valósítani, amit elképzeltek. A 15 év alatt, arra a következtetésre jutottam , hogy - mivel nem mindenki vizuális alkat - , ha nincs előttük egyszerre az előzmény, azaz az üres terem, és a kész végeredmény egyszerűen nem érzékelik a kontrasztot. Ezért most következzen egy kis kontraszt – show!

Fényfüggöny

Fénykardoztál gyerek korodban zseblámpával? Rajzoltál szikracsíkokat karácsonykor a csillagszóróval? Akkor fogod érteni, amiről beszélek. Szerintem , a félhomály, a szolid csillogás ,nem csak a romantikus leányregények üres kelléke. Van valami bensőséges, meghitt és otthont idéző hangulata annak, amikor az esküvői vacsorán lekapcsolják a reflektorokat, és a gyertyák, fényfüzérek halvány fénye pislákolni kezd.

Gyerek rendezvények

Háttér

Képzeld el: eltelt 15-20, esetleg 30 év is az esküvőtök óta. Egy este az unokáiddal nézegetitek az esküvői képeket, és egyszer csak a vacsorán készültekhez értek. Mit szeretnél látni azon a képen? Egy kedves, sugárzó , szerelmes párt, amint egy radiátor, és egy ablak előtt éppen felszelik életük első közös tortáját. Amikor is az ablak látóterébe ér egy trolibusz, rajta valamelyik aktuális celeb által reklámozott kávédarálóval? Ilyen hátteret képzelsz ahhoz a pillanathoz? Vagy valami egészen mást?....

Léggömb dekoráció

Lufi felengedés

Sátor

Székszoknya

20 éve, még csak elit partik puccosnak vélt kiegészítője volt. Napjainkra viszont kivívta magának még a főszerepet is: a székhuzat! Anyaga, fazonja, stílusa, végtelen skálán mozog, sőt egyre többször a masnin kívül már saját dekorációt is kap. Vele, vagy nélküle, mindenki maga dönthet. Egy azonban vitathatatlan: olyan szintű eleganciát, hangulatot és stílust teremt bármilyen rendezvényen, amit semmi más nem tud kiváltani.

Szertartások

Egymás mellet álltok a szerelmeddel... A szüleitek, nagyszüleitek, az első sorban , fátyolos tekintettel néznek benneteket, miközben Ti kimondjátok: „ IGEN” Akkor, ez az egy rövidke szó , minden házas ember lelkén átsuhan, és mindenkinek jelent valamit. A legtöbbjüknek, és Nektek is ott majd az elkötelezettséget, tiszteletet és szerelmet fogja jelenteni. Egyetlen szavacska mindössze, és mégis a mi kultúránkban, egy egész napot szentelünk a megünneplésére. E miatt a 4 betű miatt öltöznek aznap ünneplőbe rokonok , barátok, és ismerősök. Ennek köszönhetitek, hogy végre férj és feleség lesztek. Hogy ez a szavacska hol, és milyen körülmények között hangzik el? Szerencsére ma már számtalan lehetőség kínálkozik rá.

Szülinap, éfroduló

Teremdekor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük