Házasság hete Csongrádon I.

Az immár országos rendezvénysorozattá fejlődött program Csongrádon, a Bölcső Nagycsaládosok Egyesülete és a Művelődési Központ közös szervezésében valósult meg. Az előkészületek során számos helyi vállalkozás és étterem készült szebbnél szebb látnivalóval, és finomabbnál – finomabb kóstolóval.

A Lili Dekor, az Edit Virág Varázs és a Magic Art–  több mint 15 éve összeszokott „párosa”  –  közösen álmodott meg esküvői enteriőröket a díszterem előterébe.01

Fotó: Révész Gábor

Vidéki Romantika:

Az Alföld szívében ez kihagyhatatlan stílus lett volna! A zsákvásznas – csipkés alapot itt most angol rózsás motívumokkal  tettük színesebbé.
(Bővebben olvashatsz róla: „Ilyen rózsa, ha angol” c. bejegyzésemben)

A letisztult formavilágot és a természetes alapanyagokat (zsákvászon, lencsipke, natúr falapok, stb. ) az elmúlt két évben már számos fiatal pár választotta az esküvője alapmomentumának. Hiszen a szalmabálák, a natúr faszeletek vagy a rózsák nálunk nem csupán egy felkapott divatirányzat kellékei, hanem a mindennapi élet természetes velejárói. Tehát hol is lehetne ettől autentikusabb egy vidékies, romantikus hangulatú esküvő,mint  Csongrádon!
(Csongrád régi Belvárosában készült kreatív fotózásunkról egy korábbi bejegyzésben olvashatsz:  „Új őrület, a  kreatív fotózás„ címmel)

002

Fotó: Bódi Piroska

003

Fotó: Révész Gábor

A vidékies stílusú esküvőknek természetesen több változata is van. A Vintage csupán egyetlen közülük, de még neki is legalább három kisebb válfaja ismert. (Részletesebben a „Reality esküvők” rovatunkban olvashattok: Rusztikus hangulatok I.-IV.)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.