Házasság hete Csongrádon II.

Türkiz varázs

Az előtérben elkészített enteriőrök között akadt kisebb és nagyobb egyaránt, de kétségkívül a legtöbb látogatót vonzó a Tiffany kék – olajzöld árnyalatokat felvonultató főasztal volt.

Ezért is tettük az előcsarnok legkiemeltebb helyére.  Biztosra veszem, hogy nem túl sok pár fogja ezt a színt választani az esküvőjére, mégis szerettük volna bemutatni ezt az új színösszeállításunkat.  Íme a Tiffany blue!

001 Fotó: Révész Gábor

A Disney meséket idéző hangulat meseszerű ugyan, mégis kellően felnőtt eleganciát és komolyságot sugall. Az ombre stílus (ld. korábbi bejegyzés) jegyeit magánviselő enteriőr a játékosság jegyében született meg. Ha ismerősnek érzed ezt a beállítást, nem csal az emlékezeted!
A szentesi esküvői kiállítás standjához képest azonban a háttér két oldalát megváltoztattuk. Itt kihagytuk a legsötétebb, mély türkizzöld tónust, és csak két kék árnyalatot használtunk a krém alapszínen kívül. Emellett a textilek elkötési módján is változtattunk, amelynek köszönhetően a képzeletbeli esküvő lépcsős kialakítású háttér fala egy jóval függőlegesebb irányultságot kapott.

04

Fotó: Bódi Piroska

Emellett a  szép esésű szatén organzák fényes anyaga és a központi rész mögé elhelyezett fényfüggöny kellő csillogást biztosít a glamúrosabb dekoráció után áhítozó pároknak is.
Természetesen most sem szabad figyelmen kívül hagynunk: ez egy kiállítási háttér. Ennyi apró kiegészítő, ennyi apró részlet egy valódi esküvőn nem életszerű.
De ki tudja, hátha Te pont ilyen részletgazdag megoldásokra vágysz…

003

Fotó: Bódi Piroska

Ha igen, akkor feltétlenül válasz valami hasonló menyasszonyi ruhát!

Azért csak hasonlót, mert ezt a színátmenetes (ombre) türkiz álomruhát kifejezetten erre az alkalomra készítettük el, és sajnos nem lehet felvenni….
De a látvány miatt viszont nem volt szívünk kihagyni.

08

Mogyoró barna  – rózsákkal

De hol vannak a rózsák????  – tette fel a kérdést az egyik menyasszony.
Ennél a kis asztalnál nem egy komplett esküvői dekorációt, hanem csupán egy  visszafogott hangulatú kis sarkot rendeztünk be. A háttér zsinórfüggönye és organza szegője sejtelmesen fedte csupán el a hátteret. Az ilyen fajta légies megoldások leginkább egy süteményes pult vagy egy ajándékos asztalka mögött képzelhetőek el a leginkább. A fehér antikolt gyertyatartó a rusztikus stílust idézi ugyan, de annak is egy elegánsabb, kifinomultabb  megjelenését. Az asztalon a Magic Art meghívói, menü-, és ültetőkártyái csempézték be az esküvői hangulatot.

A rózsák pedig???? Nos, ők ez esetben nem a vázákban kaptak helyet!!!
Hanem egy különleges, 3 dimenziós asztalterítő  textúrájában fedezhették fel az avatottabb vagy  a figyelmesebb szemek.

010

11

Stáblista

Design, dekoráció: Lili Deor  /Fazekas Lívia/
Virág dekoráció: Edit Virágvarázs
Papír dekoráció: Magic Art
Fotó: Bódi Piroska, Révész Gábor

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.