Horgászparadicsomból esküvői paradicsom? I.

Mintha  egy hegy lábánál megbúvó kis tóhoz érkeznénk…

Pedig az Alföld déli részén, egy mesterséges tóhoz gördül be a négy kerék.
A Szentest és Csongrádot összekötő híd lábánál található Antal- tó igazi horgászparadicsom. Ennek ellenére lassan kezdik maguknak felfedezni az esküvőre készülő párok is.
 

Hatalmas zöld terület megannyi lehetőséggel a szabadtéri esküvőhöz, a  moló, a  hangulatos óriási fa gerendák mind egy különleges esküvő lehetőségével kecsegtetnek.

A pár személyes elképzeléséhez igazodva egy bordós -lila /plum/ árnyalat lett a fő szín. Mivel a teremben a faelemek miatt a sötétebb tónusok az uralkodóak, szükség volt egy világos alapszínre is, jelen esetben a fehérre.
A terem lassan és fokozatosan nyerte el végleges formáját, mint az a képeken is látszik. A mennyezet látványos gerendáit semmi esetre sem szerettem volna kitakarni, ezért a lágyabb, még kifinomultabb hatás érdekében csak néhány könnyű muszlin került csak fel ide. Ettől esküvősebb lett ugyan a helyiség, mégis látszódtak a fa design elemek.
A plafon dekoráció vonalvezetését igyekeztünk a háttérben is visszahozni, de itt már az említett lila szín megjelenítésével.
Az egész dekorációra a koronát , az Edit Virág Varázs lila színű, kiemelt asztali díszei tették fel.
Az esti meghitt hangulatról pedig a mellettük megbúvó apró – de színében tökéletesen harmonizáló –  mécsesek gondoskodtak.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.