Ismét tarolt az Őszi esküvő kiállítás!

Avagy  kulisszatitkok egy  standépítésről 

Már második alkalommal rendezték meg az Őszi esküvő kiállítást, amit az előző évihez hasonlóan most is rengeteg ifjú pár és örömszülő  keresett fel.

Volt aki roppant felkészülten, kérdésekkel  – elképzelésekkel  „felvértezve” érkezett, akadt aki  „csak” szórólapokat gyűjtött, de olyan látogatókban is bővelkedett a kiállítás, akik egyszerűn csak magukba akarták szippantani az esküvő hangulatát.

A még szinte üres csarnok, a kiállítók érkezésekor

Nekünk tapasztalt kiállítóknak, cseppet sem meglepő ez, hiszen vannak akik már  pontosan tudják, hogy melyik napon  lesz az esküvőjük, mások csak azt tudják, hogy jövőre. Míg a passzív szemlélődő pároknál ,valószínűleg  még csak felmerült a lakodalom gondolata. Se dátum, se ruha, se gyűrű…

Az ő  beazonosításuk talán a legkönnyebb: egy lelkesen mosolygó fiatal hölgy, aki egy –legtöbbször-  kevésbé lelkes –  férfiúval az oldalán, kizárólag a jegygyűrűs és menyasszonyi ruha standok előtt tölt időt.  Na nekik jött nagyon jól a férfimegőrző!

 

Sokan  bele sem gondolnak, mennyi ötletelés, tervezés, egyeztetés és mennyi munka koncentrálódik össze ilyenkor. Hány  szakember munkája fekszik abban, hogy Ti látogatók, ilyen magas  színvonalú kiállítást láthassatok.
Amikor elmentek egy-egy stand előtt, akkor minimum 5-10 ember  – de inkább több – összehangolt, formába öltött munkája áll előttetek. Hiszen nem csak az aktuális kiállító, vagy hosztesz a résztvevő. Hanem egy egész csapat, a standépítőktől , a kiadványszerkesztőkön, a marketingeseken keresztül egészen a Főszervezőkig, igen hosszú a lista. Akik közül, még a „leglazább” kiállító címért versengők   is heteken át „Rátok” készültek.
A munka oroszlánrésze, mégis a megnyitó előtti nap, ahol egy hangyaboly aktivitásával vetekedő módon, mindenki  tolat, pakol, és rendezget.
A Lili Dekor esetében sem volt ez másképp.
Konkrétan amikor bepakoltunk, nem is értettem, hogyan fog ez a sok minden beférni a standunkra? Pedig otthon mindent lemodelleztünk… de befért!

Az Ati Weddingel közös kiállító területünk alapjának a mentát választottuk, sok-sok fehérrel és egy kis bronzzal. Mert a sok hűvös érzetű szín mellé, feltétlenül szerettünk volna becsempészni egy kicsit melegebb tónust is.
Már csak néhány  órára volt szükség, és kezdte meghozni gyümölcsét, az otthoni tesztelés!

Folyt.köv.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.