• "A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” /Rachel Zoe/

Kiskarácsony, „NAGY” karácsony

A cégek életében mindig is nagy jelentőséggel bírnak az év végi záró rendezvények.

Ez az adott év eredményességének, sikerességének, és nem utolsó sorban pénzügyi konklúziójának (összegzésének) időszaka.

Aki csak teheti, karácsonyi vagy évzáró bulit tart, hogy megköszönhesse alkalmazottjainak a munkát, és egy „kis lazítás” keretében tudatosíthassa bennük: nélkülük ez nem ment volna……

Ezek a rendezvények igen széles spektrumon mozognak a méretük tekintetében mindenképp. Hiszen egy frissen alakult kis vállalat néhány fős alkalmazotti létszáma nem hasonlítható össze egy több kontinensen átívelő nagy múltú cég olykor több ezer fős stábjával.
A gesztus és törődés azonban sohasem a cég méretétől függött.
Mert mindegy, hogy kicsi a karácsony vagy nagy.
A karácsony, az karácsony…

Egy „hétköznapi”, hatalmas csarnok is adhat otthont egy karácsonyi rendezvénynek. A szervezők előrelátása és a szolgáltatók összhangja szükséges csak ahhoz, hogy itt is decemberi hangulat kerekeden.
Jelen esetben egy „natúr” karácsonyi látvány megalkotása volt az alapkoncepció. Az elmaradhatatlan csillogást, kizárólag a fényfüzérek jelenítették meg. Minden egyéb kiegészítő természetes alapanyagokból készült. Az asztalközepek zsákvászonból, a fenyőfa dekorációk pedig mézeskalácsból, vesszőből és fából. Hogy a fahéj rudakat, tobozokat, aszalt narancs karikákat már ne is említsem.

003

A bejárati ajtó melletti fenyőfás sarok hangulatos enteriőrje valódi foto box – ként funkcionált. A vendégek szabadon beülhettek a „kandallós” karácsonyi zoknis háttér elé, és már kattoghattak is a fényképezőgépek.

karacsony1

 

Hozzászólások lezárva.