Levendula illat a Pálvölgyi-katlanban II.

Amint a sátor dekorációja elkészült, máris kezdetét vette a szabadtéri esküvő helyszínének „berendezése” is.

Szerencsére jelen esetben nem kellett azon tűnődnünk, hogy mi látszik bele a háttérbe és mi nem. Hova is tegyük a boldogság kaput, hogy egy oszlop, egy szeméttároló, vagy éppen a parkoló autók ne látszódjanak bele az ifjú párról készülő képekbe. (Egy átlagos szabadtéri helyszínen ugyanis még egy gondozott éttermi kert esetében is okozhatnak kellemetlenséget a szomszédok elhanyagolt hátsó udvarai…)
Egyedül a Nap állását kellett csupán belekalkulálnunk az eseménybe, amit pedig az ifjú pár nagyon ügyesen a fotóssal már előre megnézett.

Ekkora „katlanban”  több lehetőség is kínálkozott. Akár a domb, akár a barlang egyik bejárata is szolgálhatott volna a szertartás díszletéül, de végül is a kis támfal előtti erdős részre esett a választás.
A natúr színű padlófilc ilyen környezetbe talán a legjobb megoldás, mert a vörös szőnyeg a nagy felülete miatt „túlharsogná” az idilli környezetet (és az élénk lilával nem is legharmonikusabb látványt nyújtaná…), míg egy zöld műfüves bevonulási útvonal pedig teljesen jellegtelenné válna, és nem teremtené meg  – a boldogság kapuval közösen – a kellő intimitást a fogadalomtételhez.
A sátor dekorációja:  lila szalagok és szegők, illetve kis méretű rózsagömbök formájában köszönt vissza.  A szárított levendula pedig kettős gyűrűt formálva, koszorúként kerül a boltív legmagasabb pontjára.

Az utánozhatatlan  fehér chiavari székek pedig keretbe foglalták az egész eseményt. (ld. „Akkor most chiavari vagy amerikai ez a szék?” című bejegyzésem)
 A főszereplők székét szaténos – tüllös egyedi székszoknyák tették még  különlegesebbé

Dekoráció: Lili Dekor

Virág kompozíciók: Edit Virág Varázs

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.