Már megint a TRENDEK???

Az idén lesz a nagy nap????

Akkor biztosan nem nagyon hoztak lázba még a  korábbi trendek.
De gyanítom a jövő évi sem nagyon fog megkörnyékezni, mert addigra már az esküvői oldalak helyett a lakberendezési, vagy éppen babaváros postok lesznek a mindennapjaid részesei.

Tehát Neked nagyjából egy év alatt kell magadba szippantanod milliónyi információt ahhoz, hogy az álomesküvő a tied lehessen….
Nem kis feladat, nekem elhiheted!
Én mégis  – sokakkal ellentétben  – nem a nemzetközi designerek felől, hanem egy másik oldalról közelítem meg a kérdést, mégpedig a Te oldaladról.
– Tegyük fel, hogy Te kislány korod óta pink esküvőről álmodsz… erre megtudod, hogy az év színe 2017-ben egy zöld árnyalat……
– Szeretnél valami iszonytatóan monumentálisat, és meghökkentőt…… de most a visszafogott a menő……

Még 2 ilyen szembesülés, és garantálom, hogy fél úton leszel az esküvő lemondása felé, de az önbizalmad akkor is a béka feneke alatt lesz, ha elég elszánt vagy a férjhezmenetelben.

Több mint 16 éve fogom a menyasszonyok kezét, és ápolom a lelküket ilyen esetekben. / volt, akinek 2x is….. /
Stílusok és divatszínek jöttek és mentek ennyi év alatt. Mindig volt egy-egy különleges dekorációs elem, ami szárnyalt, majd elfelejtették. De a sok változó tényező között, mindig volt egyetlen konstans elem, mégpedig az OK,  amiért a párok egybekeltek. A közös élet reménye, azé, hogy az övék valóban örökké fog tartani.

Ezt az elszántságot pedig soha nem befolyásolta, hogy kivi zöld, vagy terrakotta-e asz esküvői dekoráció,  hogy üvegváza, vagy gyertyatartó kerül-e a vendégasztalokra.

Szerintem az esküvői trendek forgatagában a párok többsége lassan elfelejti a valódi okot!
Nagyobb bennük a megfelelési vágy a külvilág felé, mint kellene. Jobban figyelik a begyűjtött „Like”-kat, mint egymást.
Ezért most úgy döntöttem, nem taglalom tovább az aktuális trendeket. Azt éppen elegen csinálják!
Inkább a számomra legnyilvánvalóbb folyamatról írok!

Ez pedig a RÉSZLETGAZDAGSÁG!!!!
Mindegy a szín, mindegy a stílus, amíg benneteket tükröz.
Ami viszont hatalmas változáson ment át az általam tapasztalt több mint 15 évben az a kiegészítők számának növekedése. ( táblák, ültetők, vendégkönyvek, fotóboxok, stb.)

Akár szakemberre bízzátok, akár Ti magatok készítitek. Akár szűk a költségvetés, akár a csillagok között lesz is a vége. Az  biztos, hogy Tervezés és odafigyelés nélkül ma már nem lehet esküvői dekorációt készíteni! Nem elegendő felhajigálni a netről megrendelt „cuccokat”, ha nincs koncepció, csak káosz lesz, nem részletgazdagság. Mert ez egyfajta kifinomultságot is jelez.
Éppen e miatt a „trend” miatt, ma már  esküvői dekorációkra is igaz, hogy aki nem tervez, a kudarcot tervezi……
Ezt a luxust, pedig biztosan nem szeretnéd megengedni magatoknak.

Ebben a bejegyzésemben szereplő valamennyi kép forrása a Pinterest.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.