Mesébe illő dekor, csak királylányoknak!

Imádom a tematikus dekorokat!

 

Ha te is, akkor minden bizonnyal nem hagyod ki ezt a lehetőséget az esküvőtökön sem. Miért is tennéd, hiszen mint tudjuk az egyedi esküvő sokkal inkább ötlet, mintsem pénztárca kérdése.

Amikor valami új megrendelés érkezik, számomra  akkor igazán izgalmas és lelkesítő, ha valamilyen irányban „kilök” a saját kis komfortzónámból. Mert ebben az esetben mindig gondolkodni kell, és mint tudjuk ez igen idő igényes- éppen ezért csinálják kevesen……

Így volt ez a legutóbbi Sütnicake kiállításon is, amelyet a Millenárison rendeztek meg, néhány hete.
A kiállítás fő témája a Disney mesék világa volt.
De tekintve, hogy nem vagyok cukrász, és nem is sütis standot kellett elkészítenem, máris egy igencsak kreatív feladat előtt találtam magam.
Mégis örültem, hiszen ki ne ismerné a Disney meséket, és ki ne képzelné el  – ha csak egy röpke perc erejéig is –  mesebeli környezetben az esküvőjét?

De milyen is legyen egy mesebeli, téli, de nem karácsonyi esküvő? Ráadásul egy kiállításon, ahol  csak a  terület az,, ami adott???

Fehér-ezüst, csillogós, kristályos és  természetesen szikrázó…

 

A  „Jégvarázs” sajátságos kék színén nagyon sokáig gondolkoztam… De végül egy kissé „melegebb”  hatású, zöldes türkizre esett a választásom.
Hogy miért?
Mert a több, mint 15 éves pályafutásom alatt alig volt néhány kék dekoráció. Valahogy idegenkednek tőle a házasulandók. Egy kiállításon pedig éppen az a lényeg, hogy kedvet csináljunk valamihez, jelen esetben a téli esküvőkhöz!
Na, igen, van úgy, hogy a józan ész felül írja az álmokat, de nem bántam meg!

A hó könnyed érzését szerintem a tüll adja vissza leginkább valamennyi textil közül.
Ezért egy ezüst csillámos tüllt választottam kiegészítőül, melyet a háttér fehér alap- textiljére tűztem fel. Ettől lett egy plusz csillogós réteg, amely ugyan csak közelről látszott, de a fényfüggöny életre keltette.
Tüll ovális keret került a háttér fókuszpontjába is körben vissza fogott kristály kiegészítőkkel.
Meg kell mondanom, ez a személyes kedvencem ebben az enteriőrben, mivel több mint 20 méter tüll és nagyjából 20 óra alkotás köt hozzá…
De mindenképp megérte, mert azt hiszem igazán különleges és  egyedi darab lett!
 

 

A téli hangulatot fokozta sok kis apró világító  „hógömb”,  a mini kandalló és a sok-sok fehér kiegészítő, mint például a havas ágak. Még a selyemrózsa  gömbök is apró csillámokkal lettek megszórva!

Ezzel  már minden készen állt, hogy  a süti  rajongó „királylányok”  felfedezzék a mesés esküvők hangulatát, Jégvarázs módra…

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.