Mi is az a 3D???

Kicsit sántít az elnevezés!  Nem gondolod????
Ismét egy szakzsargon, ami szárnyra kapott, de be kell valljam perpillanat én sem tudok rá frappánsabb magyar kifejezést.

Azért sántít, mert igazából az egész esküvő egy 3D-s, színes széles vásznú nagyjátékfilm. /Még az egyébként lapos szalvétát sem nevezhetjük két dimenziósnak, hiszen legtöbbször gyönyörűen hajtogatva kerül az asztalra./

 

Akkor meg mi a csudát is nevezünk az esküvői dekorációban 3D design-nak???
Azt, amikor az egyébként szinte sík felületre (pl. a főasztal hátfala és asztalának eleje)  valamilyen  térben kiemelkedő látványelem került.
Talán már Te is láttál szemet kápráztató óriási virágokat, pillangókat külföldi oldalakon. De mivel gyönyörű alkotásokat készít már hazánkban is számos kolléga, és viszonylag könnyű, de sok időt igénylő DIY technikáról van szó – amit sok menyasszony maga készít el, mi nem is ebbe az irányba indultunk el.
Inkább olyan dekorációkat alkalmazunk, amelyek nemcsak esztétikai élvezetet nyújtanak, hanem akár funkciójuk is lehet!

001

Ilyen például a kandalló- családunk.
A nagyobbat háttérbe, vagy szabadtéri esküvőkre kedvelik a párok. Kerülhet rá hangulati elem, ami erősíti az esküvő designe-át, stílusát. De sokszor kapott már helyet a párkányán a szülők, vagy nagyszülők esküvői fényképe is.

002

Bármilyen alkalomra (Valentin nap, Karácsony, Céges rendezvény stb.), és bármilyen szín mellett használható. De ami talán még izgalmasabbá teszi a felhasználhatóságát, hogy a kiegészítőknek köszönhetően alig van olyan stílus, amelyhez ne lehetne hozzáigazítani.
Tökéletes  fókuszpontja  a háttérnek és az egész teremnek egyaránt.

003

Néhány hete már a kistestvére is „megszületett”!09
Ő a főasztal elején hivatott némi plusz helyet biztosítani a menyasszonyi csokornak, az autódísznek, vagy a „borítékgyűjtő” kis doboznak. Neki köszönhetően könnyebben el fog férni az asztalon a vacsora, és közben különleges, egyedi  látványt is nyújt.
Szintén stílusoktól függetlenül alkalmazható, mégis talán a romantikus és rusztikus esküvők kedvelt kiegészítője lesz Ő is.

10

Ez a  kép megjelent: Big Day esküvő Magazin (2015,/3.) Fotó: Andráska Krisztián

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.