Mond Te kit választanál? – Fehér türkizzel vagy türkiz fehérrel?

Sokszor találkozok olyan párokkal, akik teljes magabiztossággal ülnek le az megbeszélésen, hiszen pontosan tudják, milyen színben is képzelik el az esküvőjüket .
De amikor felteszem a nagy kérdést: „Melyik legyen az alapszín?”, megdöbbenve néznek: „Miért, nem mindegy?”

Nekem igen……..válaszolhatnám….
Alapvetően így is van, csakhogy mindig  egy kicsit más a végeredmény, ha a látványban  megfordítunk két színt.
Nagyon visszafogott színek esetében természetesen nincs jelentős különbség (pl. fehér – krém), főleg ha közel azonos mennyiségben van jelen mindkettő.  De egy intenzívebb pink vagy egy „súlyosabb” navy (sötét tengerészkék ) esetében, már igencsak szélsőséges lehet az élmény.

Az a személyes véleményem, hogy itt is a pár személyisége a döntő. Az, hogy ők a két választott szín közül melyiket „ viselik” el jobban, melyikben érzik otthonosabban magukat, vagy éppen mennyire szeretnének intenzív esküvői design-t. (A hely adottságairól most azért nem beszélek, mert az már az alapszínek kiválasztásánál úgy is megbeszélésre kerülnek.)

Abban az esetben, ha nehéz a döntés, rendszerint mutatok két  közel hasonló karakterű képet az általuk kért színek felhasználásával: így is- úgy is. Természetesen tovább bonyolódik a helyzet, ha nem kettő, hanem három vagy netán még több szín is megjelenik az esküvői dizájnban.
Természetesen sok apró részlet van, ami segíti ilyenkor a gondolkodást és az érvelést, de a végső döntés meghozása mindig a megrendelőké.

A különbözőség érzékeltetésére itt vagy egy kis „hasonlóság”.
Mond, Te kit választanál??????

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.