Napsütötte színek

A lemenő nyári nap ezernyi sárga színe sok ihletet adhat az esküvői hangulatok megteremtéséhez.  Mégis csak kevesen döntenek valamelyik tüzes, vibráló vagy éppen simogató árnyalata mellett.

001

A Kertvendéglő sötét faterasza pedig ideális hátteret ad a valódi nyári dekorációknak is.  Ilyenkor kihagyhatatlan látványelem a napraforgó! A mutatós virágfejek nem feltétlenül igénylik, hogy monumentális csokrokba kössék őket, igazán impozánsan mutat néhány szál belőlük a magas vázákban is.
A narancsos alapdekorációhoz jelen esetben nem egy „hideg” citromsárgát választottunk kiegészítésül, hanem a napsárga „melegebb” tónusát. Ennek a döntésnek egyrészt a már említett barna fakörnyezet, másrészt az ifjúpár személyisége volt az oka.

002

A vidám, játékos, és már-már merész design azonban soha nem marad észrevétlen! Biztos lehetsz benne, hogy a család egyetlen tagja sem fogja szó nélkül hagyni. Mert az összhatás minden bizonnyal mindenkiben felidéz majd egy-egy kedves régi nyári emléket…

6

Fotó: Sipos Kata fotográfus

Nagyon gyönyörű volt és még egyszer nagyon – nagyon köszönjük a közreműködésed!!!! Profi munka volt, imádtuk!!!  Fanni és Feri

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.