Piactérből luxus bálterem

Láttad a „Shrek”  című mesfilmet?

Abban  a főszereplő alaposan kifejti, hogy az ogre olyan, mint a hagyma: többrétegű!
Csak gondosan le kell fejteni róla a hagymahéjakat, és egyszer csak találunk valami értékeset.
 Valami olyat, amit első ránézésre nem is gondoltunk volna.

Nos  valahogy  így van ez a különleges, nem megszokott  vagy  elsőre szinte  meghökkentő esküvői helyszínekkel is!
Csak ezeknél  a hagymahéjakat nem lefejteni, hanem ráépíteni kell, és a végén elénk tárul egy olyan látvány, amit elsőre nem is gondoltunk volna…

A legtöbb  kisváros nem rendelkezik impozáns éttermekkel , vagy rendezvénytermekkel. Ha mégis, akkor azok  befogadóképessége  nem minden esetben áll összhangban az elképzeléseikkel, vagy ha mégis sokszor  igencsak felújításra szorulnak.
De akkor mit tehet az az  ifjú pár, aki sok vendéget szeretne meghívni, azokat nem szeretné kilométereket utaztatni, mégis minőségi  esküvőt álmodott meg ?

…összeszervezi a környék megbízható szolgáltatóit, akik nem riadnak meg egy kis „pakolástól”!
…észre veszi a kínálkozó lehetőségeket, és kreatívan kezdi el szemlélni azokat!!
Mert sok-sok fantáziával, kreativitással és nem utolsó sorban szervezéssel  a legtöbb településen sok csodát találhattok!
Mint például Kisteleken, ahol a néhány éve átadott piac csarnok szolgált egy pár esküvőjének helyszínéül. Igaz nem ők voltak az elsők, akik itt tartották az esküvői mulatságukat, mégis azt hiszem még mindig az úttörők közé sorolhatóak.

Szerencsére itt a fehér falak  és a hatalmas belmagasság, már önmagukban is rengeteg lehetőséget rejtenek.
A életteli, mégis visszafogott színhasználat, már eleve  elegánsabb összképet ad, mint a harsányabb tónusok alkalmazása.

Mi most következetesen a barackos árnyalatokat és a fehéret használtuk, csak  zöld jelent meg mint kiegészítő elem: itt-ott (virágdísz, főasztali dekor textil szegője).
Ebből is jól látszik, hogyha  az már említett „rétegeket” kellő gondossággal helyezzük egymásra (dekoráció-teríték-vacsora-zene ), tehát valamennyi szolgáltató egységben dolgozik  a „nagy napotokért”, a  vendégsereg gyorsan maga mögött fogja hagyni a esetleges előítéleteit, és egyszerűen élvezi majd az esküvőtöket! És akár egy piac csarnokban is érezheti úgy magát, mint egy luxus üvegpalotában.

Tehát kalandra fel!
Nézzetek szét a környéketeken és lássátok meg a lehetőségeket !
Ha pedig segítség kell a rétegek egymásra  pakolásában , csak szóljatok nyugodtan!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.