Rizslámpa felhő a Fekete Gólyában

Hamisítatlan csárda hangulattal, és hozzá sok-sok modern kiegészítővel találkozik aki betér a 44-es főút mellett a Fekete Gólya étterembe.

Valahogy sikerült úgy ötvözniük a régit az újjal, hogy nincs hiányérzete a ma emberének sem , mégis autentikusan pusztai a hangulat.

De mit kezdhet egy dekoratőr egy ilyen enteriőrrel?
Természetesen  ugyan azt, mint a belsőépítészek: ötvözi a hagyományost a modernnel.

Mivel a belmagasság nem túl magas,  nem szerettem volna azt tovább csökkenteni –   sem optikailag , sem fizikailag -, belógatott textilekkel. Helyette inkább eleget téve a pár kérésének világosabbá igyekeztem tenni a mennyezetet.
A különböző magasságba leengedett „gombócok” adtak egyfajta játékosságot a sötétre pácolt plafonú teremnek.  Szinte olyan volt az egész, mintha felhő úszott volna be a terembe, rizslámpákból .Míg  a közöttük szolidan megbúvó selyem rózsa gömbök gondoskodtak róla, hogy a  látvány ne csak világos tónusú, hanem változatos  is legyen.

Nálam természetesen  most sem múlhatott el esküvő  főasztali háttér nélkül!
Itt ragaszkodtunk a hagyományos barnához és nem kísérleteztünk élénkebb színekkel. Ettől lett letisztult, és visszafogottabb az összhatás.  Ezzel illesztettük a hely szelleméhez az esküvői dekort.

Az asztali kiegészítők is ezt a két színt vonultatták fel. Az indamintás asztali futó , az asztal síkjából kiemelt rózsadíszek és a poharakra szállt csipkés pillangók gondoskodtak az apró részletek finomságairól.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.