Sárgában a Tanyacsárda

A Lajosmizse határában lévő lovasbirtok, már eddig is számtalan esküvőnek nyújtott felejthetetlen „díszletet”.

A magyaros környezet itt nem csak imitáció, hanem minden részletében végiggondolt, és autentikus hazai elemeket felvonultató valódi látványosság. Aki egyszer kilátogat ide, szinte időutazásban vehet részt, mégis a mai kor minden luxusát élvezheti.

A Kemencés ház hatalmas, barnára pácolt gerendái alá Csilláék egy fiatalos, élénk színű esküvőt álmodtak meg.  A nyarat idéző színekkel pedig be is vonzották az idei tavasz egyik legmelegebb napját. Így a család által készített citromkarikás asztaldíszek, már látványukban is üdítően hatottak.
A háttér méretét a terem és a főasztal méreteihez igazítottuk. Ami így a több mint 5 méteres hosszával, remek lehetőséget adott a textilek és fényfüggönyök dekoratív elhelyezésére.

A narancssárga és a citromsárga kettőse következetesen van végigvezetve a szalvétákon és a szalaggal kombinált székmasnikon is.
A plafonon azonban a nagy tömegű barna gerendázat miatt a székszoknyák és abroszok fehéret is visszahoztuk, a népies, mégis modern hangulatot pedig a vesszőszívek jelenítik meg.

3

A helyszínen megtartott polgári szertartásnál még ennél is tovább erősítettük a vidékies látványt. A natúr, zsákvászonszerű, de annál mégis finomabb egyedi székszoknyákat csipkével egészítettük ki.
A csipkemotívum a szertartási asztal szegőjén is megjelent.

A hátteret mindenképpen diszkréten szerettük volna dekorálni, úgy, hogy maga az épület látványa és a növényzet élvezhető legyen.  Ennek megoldására 4 oszlopot helyeztünk ki, egymáshoz képest kicsit szögben lerakva, és lágy esésű textillel összekötve.

A szertartás fő dísze azonban vitathatatlanul az egyik családtag által nászajándékba készített (és a főasztal hátterében is látható) monogrampár volt.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.