Sátrak a nagy magyar Alföldön I.

Ha sok rokonotok, barátok, ismerősötök van, és nem találtok a tervezett létszámnak megfelelő méretű termet a közelben, a legjobb megoldás a partysátor lehet.

Persze csak ha figyelembe vesztek néhány fontos szempontot. (A részletekbe most nem mennék bele, és ez egyébként is a szervezők „asztala”, de a háttérmunka tekintetében mindenképp többlet időt fog igényelni.)
Dekorációs szempontból viszont  szabad a pálya! Bármilyen szín, forma, stílus  jöhet!
A rögzítési lehetőségek korlátozottak ugyan, mégis látványos hatást érhetünk el, ha az OMBRE stílus jegyében színárnyalatokkal dolgozunk. (ld. Világhódító úton az ombre stílus c. bejegyzésem) A csillag alakban feltett textilek minden irányból látványosak, és optikailag jól nyújtják is a teret.
A csomópontok hangsúlyát tovább növelhetjük, ha vertikális díszítő elemeket használunk. Például szalagon lógatunk be lampionokat, kalitkákat, vagy az idei trend nagy kedvencét a virággömböket.

003

Ezek készülhetnének élő virágból is, de a nagy hőséget biztosan nem bírnák. Annál is inkább, mert a plafon dekorációjának időrendben a terítés előtt kell lennie. Nagy létszámú rendezvénynél ez akár napokkal is az esküvőtök előtt történik.
De a selyemvirágból készült kompozíciók pedig nem csak tartósságuk, hanem áruk tekintetében is előnyösebbek. Méretüktől függően azonban akár 50 -100 szál virágfejet is tartalmazhatnak, ezért ne lepődjetek meg, ha nem a papírlampionok árában kínálják fel nektek őket.

A háttereket itt is a főasztalnál ülők számához és a sátor méreteihez érdemes igazítani, hogy a lehető legoptimálisabb legyen az arányuk.

05

Ha pedig minden plafon dekoráció a helyére került: jöhetnek a részletek. Hiszen az asztalcsík, a szalvéta, a masni dekoráció és természetesen a virágdísz teszi teljessé, és fejezi be a harmonikus látványt.

006

009

Design: Lili Dekor
Virág dekoráció: Edit Virág Varázs
Fotó: Bódi Piroska

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.