Sátrak a nagy magyar Alföldön III.

A fehér party-sátor igazi „tabula rasa” – tiszta lap – egy dekoratőrnek.
Nincsenek kötöttségek színben, a stílusban, valóban mindent lehet…
Kivételek természetesen mindig akadnak!

Hollókő, Tihany – mindkettő régi városrésze olyan történelmi időutazás részeseivé tesz, ahol gond nélkül akár 100-200 évet ugorhatunk visszafelé az időben.
De még sajnos mindig nagyon kevesen tudják, hogy az Alföldön is akad hozzájuk hasonló gyöngyszem!

Csongrád hajdan halászok által benépesített „dombocskája”a belsőváros vagy belváros, ma is lakott településrész. De valahogy megőrződött számos régi épületek, és közöttük bolyongva  dédapáink korának levegőjét szippanthatjuk be.
Hogy is lehetne ide egy ultramodern esküvőt elképzelni???
Sehogy…..viszont egy kedves és kellemes vidéki esküvőt: Igen!
Így gondolta ezt Zsanett és Lackó is, akik egy kötetlen kertben beszélgetős, szabadban sütögetős hamisítatlan vidéki lagzit álmodtak meg maguknak.
Június lévén a napraforgó színe tökéletes szín volt. A telt, élénk árnyalat azonnal élettel töltötte meg az egyébként rusztikus alaptónusú, zsákvásznas sátordekorációt. Hatását tovább erősítette, hogy nem csak a plafon textiljeiben, hanem merész, de ugyanakkor remek választásként a pár részéről, az abrosz is napsárga színben pompázott.

001

A belvárosi házak udvarának zöldjét a plafon függesztett, „rezgőbojtos” dekorációján és a főasztal virágdíszén köszönt vissza.
A vidékies, romantikus hangulatot pedig az új dekorációs elemünk, egy kis kandalló fokozta. Ezzel megkapta a sátordesign az a kicsit modernebb hangulatot, amit még „elbírt” az öreg ház udvara.

/Csongrád valóban különleges „esküvős adottságairól” két korábbi bejegyzésemben is olvashatsz: „Valami Amerika” – esküvő Európa egyik legnagyobb folyóvízi fövenyén. Illetve   „Új őrület a kreatív fotózás”  – ebben a blogban pont ennek a halászháznak az udvarán készültek a képek. Nézd meg feltétlenül!!!!/

002

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.