Top színek – nem csak – 2016-ban

Miután megválasztották az idei év két színét a rózsakvarcot és a serenity-t (ld. korábbi bejegyzés), már egyértelmű lett: továbbra is maradnak a pasztelles árnyalatok.

Ha ránézel az alábbi színekre, igen csak szembetűnő lesz számodra is, hogy a trendi esküvők az idei évben mellőzik a harsány, telt  árnyaltokat.

Ha nehezen tudsz választani közülük, akkor remekül kombinálhatod őket egymással például egy rusztikus, vidékies esküvő keretében. Ahol némi bohóságot vihettek bele a design –ba szalagokkal, lampionokkal, vagy többféle színű szalvétával is. Ezeknél egyidejűleg 3-5 szín is szerepelhet a palettátokon.
A  kérdés természetesen csak az, hogy  Ti mennyire vagytok trend érzékenyek….. 
Akár igen, akár nem, annyi bizonyos, hogy nagy valószínűséggel a következő szezonban sem várható nagy fordulat ezen a téren.  Még akkor sem, ha 2017 elején egy ütős, harsány árnyalatot hozna ki a Phantone az „ év színeként”, mert mint tudjuk, az esküvői trendek legalább 1 fáziskésésben vannak az aktualitásokhoz képest. (Mert aki jövőre tervezi az esküvőjét, az csak az idei divatot tudja alapul venni, ha akarja……)     

Egy biztos:  keressetek inspirációkat!!!! Bárhol és bármi adhat ihletet a Ti esküvőtökhöz.
  A legváratlanabb pillanatokban tűnhet fel egy kis színfolt, ami  közel áll hozzátok, és ötlete nyújt. Olyan, ami benneteket tükröznek!

Íme néhány színkombináció a pasztellesek közül , és nem csak az idei évre!

A bejegyzésben szereplő valamennyi kép forrása: Pinterest

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.