Türkiz álmok Szentesen

Számos vidéki városban rendeznek esküvői kiállításokat, mégis csak kevés helyen szolgálhat olyan impozáns épület díszletül, mint Szentesen.


A nagy múltú Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ   elegáns lépcsője, monumentális csillárral koronázott díszterme sokszor ad otthont rendezvényeknek, kötöttük esküvőknek is. (ld. Finom Mogyoró című bejegyzésem) Ezért nem is meglepő, hogy a szervező Gladiátor Rendezvényiroda Kft. az idén már nyolcadik alkalommal várta itt a házasulandó párokat és hozzátartozóikat, egy színvonalas kiállítás és vásár keretében.

01

A lépcső legtetején felállított kapu lágy textiljei, és virággömbjei a színpadképben is visszaköszöntek. A mogyorós és krémes árnyalatok egyaránt idézték a rendezvény plakátjának hangulatát és a díszterem visszafogott színvilágát is.

A színpad lépcsős szerkezetű – múlt századi szalonokat idéző háttere – nemcsak a menyasszonyi ruha bemutatóknak, hanem egy fergeteges haj show-nak is keretéül szolgált. A Dancsó Erika Szalon munkatársainak és modelljeinek köszönhetően a szentesi jegyesek is ízelítőt kaphattak a 2016-os év menyasszonyi frizuráiból éppúgy, mint a legmodernebb hajviseletekből.

002

06

A Lili Dekor és az Edit Virág Varázs  standja  egy mesebeli téli hangulatot hozott. Az ombre stílus jellegzetességeinek megfelelően egy színt ás annak árnyalatain keresztül mutattuk meg, hogyan is álmodtunk mi meg egy türkiz esküvőt Szentesre.

07

A három dimenziós háttér fókuszpontját az előző év nagy kedvence, egy tört fehér kandalló alkotta. Amely  beilleszthető egy rusztikus, vintage esküvői dekorációba épp úgy, mint egy barokkos romantikát felidéző, már-már túldíszített enteriőrbe egyaránt.
A kandalló fölött lévő hortenzia koszorú virágai, többször is fellelhetőek voltak a standon. A kizárólag a kiállításra készült  – csupán hangulati elemként használt – ombre alkalmi ruha derekán, a háttér csomópontjainál csak egy-egy virágfejet, míg az esküvői asztal vázáiban már csokorszerűen tért vissza a kék hortenzia.

Ugyancsak visszatérő elem volt a standunkon a csipke, ami az idei szezonban a menyasszonyi ruháknál is  „kötelező” alapanyag.  Felhasználtuk a háttérben, az asztalterítő rátétjeként és a chiavari székek exluzív dekorációiban éppen úgy, mint a meghívókon és ültető kártyákon. /Külön köszönet az amerikai székekért az SLS Rendezvénytechnikának!!!!  Már nem kell több száz kilométerről bérelnetek ezeket a különleges székeket, Szentesen is elérhetőek!  (Olvassátok el: Akkor most Chiavari vagy amerikai ez a szék? című bejegyzésünket!)

A Magic Art papírdekorációi azonban nem csak alapanyagaikban, hanem természetesen színükben is a türkiz árnyalatokat vonultatták fel.  Szolid világos tónusoktól  az extravagánsabb tollasig.

12

Az asztal dekorációja természetesen nem egy átlagos esküvő képét, terítékét mutatta meg, hanem igyekezett felvonultatni mindazt az újdonságot, amelyek a 2016-os évben egy modern, elegáns és egyedi esküvőn elképzelhető.

Mi ilyennek képzeltünk el egy türkiz esküvőt, egy türkiz álmot Szentesen…

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.