Türkizben fürdött a Pálmaház II.

Az épület előkelő és impozáns  külső megjelenése, és a hatalmas méretek ellenére  meghittséget árasztó  belső színhasználata, szembetűnő  kettősséggel áldja meg a Pálmaházat.

Ez egyszerre ad lehetőséget a visszafogott, klasszikus eleganciát kedvelő és a különlegesebb, feltűnőbb esküvőt tervezőknek egyaránt.
Ezt a kettősséget szerettük volna megjeleníteni a Big Day Esküvő Magazin tatai fotózásán. (2016./1. lapszám)
A belső tér visszafogott, krémes fehér falai és mogyorószínű függönyei remek alapot adnak még a harsányabb színeknek is.
Mi mégis egy olyan árnyalatot – pontosabban árnyalatokat –  választottunk , amely a helyszínen már eleve adott  volt . Mégpedig a közel 4 méteres ablakok  különleges türkizét, a tiffany blue-t !
Ez a szín kívülről nézve nem is annyira szembe tűnő, mivel az angol park pázsitja reflexszerűen ismétlődik benne.
Viszont odabentről szemlélve, igen jelentőség teljes, óriási felületként keretezi a látványt.
Ezt a drámai színválasztást  szerettük volna a helyszín stílusához is igazítani, és mellőzni minden harsányabb megoldást.
Így született meg  végül  a  türkiz árnyalatokban fürdő Pálmaház dekorációja.

Az asztalok világos tiffany blue  abroszokat kaptak. A  színes alapok egyrészt: mindig remekül  kiemelik  a fehér porcelánok és az ezüst chiavari székek csillogását. Másrészt szakítanak a hagyományos fehér abrosz konvenciójával, és fiatalos modern hatást  eredményeznek.
A tágas terek és sok asztal még egy kihasználásra váró lehetőséget rejtenek magukban: a ritmusét!

03

Az asztalpárok kialakítása mindig remek lehetőséget ad arra, hogy  az ismétlődő színekkel és formákkal  játékosságot csempésszünk még a decens, klasszikus eleganciát sugalmazó helyszínekbe is.
A számos apró kiegészítő leginkább svédasztalos vacsorák alkalmával kivitelezhető, hiszen ilyenkor van hely a közel 2 méter átmérőjű asztalok közepén. Ide kerülhetnek az aszal számok, köszönet ajándékok épp úgy mint a különleges szalvéták. Természetesen mind az alapkoncepció stílusában.
A több, mint 6 méteres belmagasság bőven ad lehetőséget a magas asztali vázák és gyertyatartók alkalmazására. A festett faágak az angol park téli fáit, míg az antikolt gyertyatartók a múlt század   szelíd romantikáját idézik.

A valamennyi  beterített asztal  egy kicsit más-más design-t kapott. Nem volt két egyforma asztalcsík, két egyforma szalvéta hajtogatás. Ennek két oka volt. Egyrészt az egyre több tematikus esküvő megkívánja a dekoratőröktől a kreativitást. Másrészt meg szerettük volna mutatni, hogy az egységes szín-, és stílushasználat, hatalmas erővel képes egységgé kovácsolni a részleteiben eltérő kiegészítőket is.

06

Stáb:

Dekoráció, design: Lili dekor , Fazekas Lívia
Virágdekoráció, meghívó, ültető-, és menükártya: Edit Virág varázs

Fotó: Elevenphoto, Bodnár Gábor ( a magazinban megjelent képek )
Helyszín: Kristály Imperial Hotel****
Ruha: Salon D’Ange
Ékszerek: Vergina
Cipő: Varga Éva , Fany Moda
Gyerekruha: Dollyshop, Seres Emília
Haj: Kern Jocó ( Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalon )
Smink: Geiger Zsófia ( Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalon )
Szék: Pámo Chiavary Kft.
Torta: Horváth Cukrászda
Card Bazaar, Peszeki Szilvia

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.