Valami Amerika – Sátrak a nagy magyar Alföldön II.

Óriási partysátor, fehér belsőborítás, körasztalok, amerikai székekkel, megannyi színes lampion, textil és pompon.  Ezek mind-mind egy klasszikus amerikai tengerparti esküvő „ kötelező” tartozékai. Ó, igen és még valami természetesen a süppedő, forró tengerparti homok.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám: ilyen álomesküvőre nem kell az egész rokonságot a Maldív- szigetekre utaztatni. Még csak a francia riviérára sem!

Ez a hangulatot  sok-sok szervezéssel ugyan, de kicsiny hazánkban is megteremtheted.

Már állt a sátor, amikor először megláttam a helyszínt.  Nyáron szinte minden nap járok itt , de egy fehér sátor végéből, ami épp a Tiszára néz, valahogy mégis más volt a kilátás.

Mintha egy képkeretbe foglalt 3 dimenziós tájképet látnék, fehér leplektől keretezve.

001

A háttérben ártéri erdő, előtte –  a most oly lassan sétáló-  folyó, és a lényeg: a több 100 négyzetméternyi homokföveny.

Egész Európában nem találni még csak hozzá hasonlót sem!!!!!!!

Valószínűleg az ifjú pár, a legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy az égiek ilyen ragyogó idővel és ekkora parttal fogják őket megajándékozni.

A forró fehér homok, de főleg  a különleges alkalom látványa szinte mágnesként vonzotta a hűsölni vágyó közönséget.

A kora estére tervezett ceremónia idejére, még a nappal olyan hatalmas rekord hőség is enyhült egy kissé. Így  tengerpartot idéző esküvő, nem csak a résztvevőknek adott egy felejthetetlen nyári estét.
3

Amikor szombat délutánra minden a helyére került, a virágoktól a ledes pultokon át a szertartási pavilonig, már  valóban minden egy amerikai álomesküvő illúzióját keltette.

A 3 dimenziós, hajtogatott papírhátteret a menyasszony és a koszorús lányok találták ki, és valósították meg!
A hófehér, magas partysátor (SLS rendezvénytechnika) esküvői hangulatát pedig az ifjúpár álmodta ilyen bohém, vidám színekben.
A telt, élénk árnyalatok ezért a választásért cserébe élettel teli enteriőrt varázsoltak, ahol egyszerűen nem lehetett csakis jól érezni magát minden vendégnek.

 

Valóban olyan volt az egész, mintha egy  esküvői filmet néznénk.

A valóság, azonban a mi itthoni valóságunk volt!
Minden a fiatal pár és a családjuk odaadó, hónapokon át tartó szervezését, magyar szolgáltatók és sok-sok barát kétkezi munkáját dicsérte.

Ehhez a különleges  esküvőhöz, az utánozhatatlan, és biztosan állíthatom európai viszonylatban is felülmúlhatatlan díszletet pedig, a csongrádi Körös-torok adta!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.