Vége az elsőnek!!!

Bezárta kapuit az első Őszi Esküvő Kiállítás.

Az égiek is kegyeikbe fogadták a szervezőket és a kiállítókat, hiszen akár a márciusi időjárást is meghazudtolóan verőfényes, gyönyörű hétvége volt.

Több pár kétnapos belépőt is váltott, így az első nap „felmérhették” a kínálatot, a második napon pedig végleges döntésükkel kereshették fel a kiválasztott szolgáltatókat.

A szállodai folyosón például egy az Északi-középhegységből érkező párral találkoztam, akik kifejezetten a kiállítás miatt utaztak a fővárosba. A vőlegény roppan elhatározással jelentette ki:

Mi a fődíjért jöttünk!

A két nap azonban a 2016-17-es naptárunk teleírásán túl, egy remek szakmai fórum is volt, látogatóknak és szolgáltatóknak egyaránt.

Molnár Krisztina és Vásárhelyi Emese társaságában a Big Day Esküvő Magazin standjánál. A háttérben Larion Zoéval és Müller Attilával készült esküvői fotósorozat egyik képe, amely a magazin és a Lili Dekor közös munkájának gyümölcse. / Big Day magazin 2015/3. lapszám. /

A Kiállítás egyik újdonsága a menyasszony stylist szolgáltatás, amelynek első hazai képviselője: Körmendi – Szomorú Katalin, aki a kiállításon túl, vidéki workshopokon is  segíti az arákat a saját stílusuk csiszolásában.

A standunk építéséről és a kiállítás pillanatairól a következő bejegyzésben olvashattok!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.